HOUTEN TUINPOORTEN

HOUTEN DRAAI- OF SCHUIFPOORTEN


Een houten poort voorzien om uw oprit af te sluiten ? Ontdek hier onze mogelijkheden

houten poorten

Wat zijn mogelijke opties bij onze houten poorten?
Omdat bij ons elke bestelling helemaal op maat gemaakt wordt, is er tal van ruimte voor persoonlijke ideeën en inzichten. U kunt altijd uw wensen en behoeften uiten, wij zien het als een uitdaging om aan ze allemaal te voldoen. Samen met onze vakmensen werkt u zo een persoonlijk ontwerp op maat uit dat voor de volle 100% bij u past.

 Er zijn verschillende opties om uw poort in hout van topkwaliteit van versieringen of snufjes te voorzien. Zo is het mogelijk uw huisnummer in het hout te laten verwerken, een brievenbus in te bouwen, of uw houten poort met een parlofoon uit te rusten. Werk af met een mooie bloembak en klaar!

 Bij enkele modellen kan u ook kiezen tussen gesloten of open beplanking. Bij gesloten beplanking liggen de planken dicht tegen elkaar voor complete privacy. Een open beplanking heeft wat ruimte tussen de planken. Hoeveel precies kiest u zelf. 
Is een schuif- of draaipoort de beste optie?


Het is niet zo dat de ene optie beter is dan de andere. Wat voor u de juiste oplossing is, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Let bij draaipoorten in hout wel op dat u genoeg plaats hebt om de poort volledig te openen. Een brede draaipoort heeft uiteraard een even brede draaicirkel waardoor de ruimte erachter vrij moet zijn als u ze wil openen. Een schuifpoort in hout heeft veel minder plaats voor en achter de poort nodig, maar wel plaats ernaast. Als uw poort loodrecht tussen twee muren moet komen, is een schuifpoort niet mogelijk. Onze houten poorten kunt u ook makkelijk laten automatiseren. 

 Ziet u een houten poort in ons aanbod die helemaal uw stijl is?  Contacteer ons voor een offerte.

houten tuinpoort
houten tuinpoort
houten tuinpoort

FARO TUINPOORT


Draaien of schuiven? Dat is de eerste vraag die u zich dient te stellen wanneer u het aanbod tuinpoorten bekijkt. Hou hierbij rekening met de functie die de poort krijgt. Wordt het de toegangspoort naar de oprit? Hoeveel ruimte kan of mag uw poort dan afnemen van uw parkeerplek? Benut uw oprit maximaal met de Faro schuifpoort.

 

Wat zijn de voordelen van een schuifpoort?

Een draaipoort vraagt om de nodige ruimte achter de poort. Bij een schuifpoort blijft de ruimte die de poort inneemt beperkt waardoor u uw volledige oprit optimaal benut. Zelfs bij een schuine oprit. U riskeert ook geen krassen op uw wagen. Ongeacht of u kiest voor de iroko poort of de padouk poort, u kiest voor een poort die u veiligheid biedt en bovendien zeer stijlvol oogt.
Wist u trouwens dat u deze iroko of padouk poort makkelijk kan automatiseren? Elke schuifpoort wordt dan ook standaard aangeboden met een automatiseringsset.


Waarom kiezen voor een padouk poort?


Voor elke schuifpoort wordt het beste hout geselecteerd en grondig gecontroleerd. Zo bent u zeker van de kwaliteit en duurzaamheid van uw nieuwe schuifpoort. De Faro is beschikbaar als iroko poort of als padouk poort. Beide houtsoorten zijn zeer duurzaam. Maar welke voordelen biedt padouk nog? Kiezen voor een padouk poort is kiezen voor een uitzonderlijke stabiele houtsoort. Dit hout is dan ook heel geschikt voor buitenschrijnwerk en andere hoogwaardige toepassingen. Wilt u de koraalrode tint, de originele kleur van het kernhout, behouden? Behandel uw padouk poort dan met een houtolie.

Welke palen of zuilen kan ik kiezen?

Heeft u een voorkeur voor metalen palen van 10x10cm of voor zuilen van 52x43cm? Beide worden bekleed met padouk en afgewerkt met blauwsteen, een duurzame steensoort die zeer goed bestand is tegen weer en wind. Bij de zuilen kan u ook opteren voor een geïntegreerde brievenbus.

houten tuinpoorten

ANDERE MOGELIJKE TUINPOORTEN : houten tuinpoort
houten tuinpoort

OXFORD TUINPOORT


Breedte : 100 / 180 / 300 cm

Hoogte : 180 cm


Ontdek hier ons assortiment houten poorten waar u kan kiezen uit verschillende designs, houtsoorten en afmetingen. Wij werken steevast met een pen- en gatverbinding, wat onze poorten zeer sterk en kwalitatief maakt. Voor elke poort wordt het beste hout geselecteerd en gecontroleerd zodat er een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gegarandeerd wordt. Naar afwerking toe zorgen wij er voor dat de volledige poort tot in de details in dezelfde kwalitatieve houtsoort gemaakt wordt. Doordat wij met ervaren vakmensen werken, zijn wij zeer flexibel in maatwerk. Bij bepaalde modellen bieden we ook zijpanelen dezelfde stijl aan. Zo kan u het design van uw poort doortrekken in gans uw tuin. Zie hieronder een overzicht van ons assortiment.

 

houten tuinpoort
houten tuinpoort

BRADFORD TUINPOORT


Breedte : 100 / 180 / 300 cm

Hoogte : 180 cm


Volledig gesloten poort met horizontale beplanking. Beschikbaar in drukgeïmpregneerd grenen, iroko en padoek.

 

houten tuinpoort
houten tuinpoort

GRANADA TUINPOORT


Breedte : 100 / 180 / 300 cm

Hoogte : 180 cm


Volledig gesloten poort met diagonale kruisen bovenaan. Beschikbaar in drukgeïmpregneerd grenen, iroko en padoek

houten tuinpoort
houten tuinpoort

CORDOBA TUINPOORT


Breedte : 100 / 180 / 300 cm

Hoogte : 180 cm


Poort met open verticale beplanking. Beschikbaar in iroko en padoek.

houten tuinpoort
houten tuinpoort

BURTON TUINPOORT


Breedte : 100 / 180 / 300 cm

Hoogte : 180 cm


Poort met open verticale beplanking zonder zichtbaar kader. Beschikbaar in iroko en padoek.

houten tuinpoort
houten tuinpoort

PRADO TUINPOORT


Breedte : 100 / 300 cm

Hoogte : 180 cm


Poort met open verticale regels. Beschikbaar in iroko.

houten tuinpoort
houten tuinpoort

MADRID TUINPOORT


Breedte : 100 / 300 cm

Hoogte : 180 cm


Poort met open horizontale regels. Beschikbaar in iroko en padoek.

houten tuinpoort
houten tuinpoort

WINDSOR TUINPOORT


Breedte : 100 / 300 cm

Hoogte : 180 cm


Poort met gesloten horizontale beplanking. Beschikbaar in drukgeïmpregneerd grenen, iroko en padoek.

INFO AANVRAAG

 
 
 
 
 
 
Houten tuinpoorten opendraaiend
Houten tuinpoorten openschuivend
 
 
houten tuinpoort

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR UW PROJECT