CARPORTS & GARAGES

MODERNE HOUTEN CARPORT


Een carport is van uiterst belang want hij houdt uw voertuig droog en biedt bescherming aan uw tuinmateriaal. Een open carport neemt ook minder licht weg en biedt een constante luchtcirculatie. Ook hier is door de omvang van de constructie niet enkel het functionele maar ook het esthetische aspect van groot belang. 


carport

EXTERIOR CARPORT

WE MAKE ALL TYPES OF CARPORTS

 


Wat zijn de voordelen van een carport in hout?
Een carport in hout is makkelijk uit te breiden. Neemt op termijn het aantal wagens in uw gezin toe? Koopt u een caravan? Of een aanhangwagen? Laat dan uw carport meegroeien.


Bij een garage dient u hierover veel meer vooruit te denken. Bovendien kan een carport in hout ook snel opgebouwd worden. Voor een duurzaam resultaat voorziet u best wel een goede fundering.  

 


carport

MALUWI  CARPORT stijlvolle en duurzame carports

carport

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN CARPORT ?


Een carport in hout is makkelijk uit te breiden. Neemt op termijn het aantal wagens in uw gezin toe? Koopt u een caravan? Of een aanhangwagen? Laat dan uw carport meegroeien.
Bij een garage dient u hierover veel meer vooruit te denken. Bovendien kan een carport in hout ook snel opgebouwd worden. Voor een duurzaam resultaat voorziet u best wel een goede fundering.WELKE HOUTSOORTEN WORDEN GEBRUIKT VOOR EEN CARPORT ?


Voor uw carport in hout werken wij hoofdzakelijk met Noord-Europees grenenhout en vurenhout.
Dit om te beantwoorden aan het zeer strenge ecologische bosbeheer, maar ook voor de unieke kwaliteit en structuur van deze houtsoorten. We geven ook de voorkeur aan ge├»mpregneerd hout.
Zo is uw carport in hout beter bestand tegen ongure weersomstandigheden, verrotting en insecten

 


carport

EXTERIOR CARPORT

carport
carport

HOUTEN GARAGE moderne uitstraling 

carport

MODERN CARPORT

WELKE VERGUNNING HEEFT U NODIG VOOR EEN CARPORT ?

 


Sinds 2010 is de Belgische wetgeving voor kleine gebouwen zoals een carport in hout heel wat soepeler geworden. Blijft de oppervlakte beperkt tot maximum 40m2? Dan heeft u geen stedenbouwkundige vergunning nodig.


Er wordt echter wel nog een onderscheid gemaakt tussen een vrijstaande constructie en een die met de woning verbonden is. In het tweede geval dient u alsnog uw plannen te melden aan de gemeente.
Bij twijfel kan u sowieso best even de gemeentediensten contacteren.

 


carport

HOUTEN GARAGE landelijke uitstraling 

GUARANTEEING SUFFICIENT

COST SAVINGS AND HIGH-QUALITY MATERIALS


OUR TEAM IS READY TO HELP YOU ACHIEVE YOUR DREAMS