ALU BIJGEBOUWEN - POOLHOUSES

  • Mudulaire en multifunctioneel bijgebouw
  • Perfecte integratie in uw tuin
  • Beschikbaar in 4 basismodules
  • Belgische kwaliteit
  • Poolhouse - overdekt terras
  • Buitenlounge - gin bar
  • Aluminium terrasoverkapping

ALUMINIUM MALUWI BIJGEBOUWEN - POOLHOUSES


Het Maluwi bijgebouw is een aluminium modulair systeem waarbij u zelf bepaald hoeveel mudules u combineert en hoe u uw contructie aankleedt. De Maluwi heeft een strak design waarbij kwaliteit en ethetiek centraal staan.ALUMINIUM TERRASOVERKAPPING IN STIJL


U bepaalt volledig zelf hoe u uw constructie opbouwt en inricht. Met de vier beschikbare basislengtes stelt u de constructie samen die het best bij u past. Kies uit de bijhorende panelen en wanden en bekom zo een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde constructie. Deze structuur kan zowel aangebouwd als vrijstaand geplaatst worden en kan gebruikt worden als buitenlounge, overdekt terras,

poolhouse, gin bar en zoveel meerMALUWI   integreert zich perfect in uw tuin

WE MAKE ALL TYPES 

 

Met de 4 beschikbare basislengtes stelt u de constructie zelf samen die het bestbij uw situatie past. Kies dan uit de bijhorende panelen en wanden en bekom zo een volledig afgewerkt en gepersonaliseerd bijgebouw. 


Om u een optimale kwaliteit te garanderen , werken we met duurzame kwalitatieve materialen. Ons aluminium wordt volgens de norman van Qualicoat Seaside gelakt, wat zil zeggen dat de lak een sterkere weerstand biedt in agressieve milieu"s (kuststreek, industriegebied,...)

Moderne uitstraling met warme accenten

WAAROM KIEZEN VOOR EEN MALUWI ALUMINIUM TERRASOVERKAPPING ?


DUURZAME EN KWALITATIEVE MATERIALEN

Om u een optimale kwaliteit te garanderen, werken we met duurzame kwalitatieve materialen:
- Ons aluminium wordt volgens de normen van Qualicoat Seaside gelakt, wat wil zeggen dat de lak een sterkere weerstand biedt in agressievere milieus (kuststreek, industriegebied, ...).
- We hebben gekozen voor thermowood omdat dit hout een verhittingsproces ondergaat waardoor het erg vormvast en ongevoelig wordt voor vocht, schimmels en weersinvloeden.
- We gebruiken padoek omdat dit een zeer duurzame en uitzonderlijk stabiele houtsoort uit Midden- en West-Afrika is (duurzaamheidsklasse I) die geen kwasten bevat en een mooie vergrijzing garandeert.

 

MODULAIR EN MULTIFUNCTIONEEL

Dit systeem kan voor eender welke toepassing gebruikt worden. Hij is modulair en past zich volledig aan uw eigen wensen aan. Bent u op zoek naar een duurzame carport die ook nog eens volledig past bij de stijl van uw woning? Droomt u eigenlijk al jaren van een overdekte loungeruimte om te genieten van een lekker ontbijtje buiten? Of kiest u eerder voor een gin bar in eigen tuin ? Alles kan!

 

ESTHETIEK STAAT CENTRAAL

We hebben gekozen voor een strak hedendaags design dat perfect past bij elk type woning. Door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen.
De aluminium profielen zijn zo ontworpen dat bevestigingsonderdelen zoals de voetverankering en de waterafvoer na montage niet meer zichtbaar zijn, enkel onderaan de paal zijn er 4 inox schroeven zichtbaar. Ook de panelen worden onderling aan elkaar vastgemaakt zonder dat er ook maar één schroef zichtbaar is


CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR UW PROJECT